پرش به محتوای اصلی

اخبار

در دیدار با نماینده شهرستانهای مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد؛

گزارش توسعه زیرساختهای ارتباطی این سه شهرستان تشریح شد

گزارش توسعه زیرساختهای ارتباطی این سه شهرستان تشریح شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در دیدار با نماینده شهرستانهای مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد، گفت: 35 پروژه توسعه ارتباطات سیار توسط اپراتور اول و اپراتور دوم از ابتدای امسال در شهرستانهای مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در قالب احداث سایت جدید و ارتقای تکنولوژی در حال اجرا است که 13 طرح راه اندازی شده است و باقی طرح ها در حال تکمیل است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با بیان اینکه رفع مشکلات ارتباطی با اولویت روستاها و مناطق کم برخوردار در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد، گزارشی در خصوص وضعیت ارتباطی شهرستان های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد و روستاهای تابعه و اقدامات و برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه ارتباطات در این سه شهرستان ارایه کرد.
سهرابی در خصوص پروژه توسعه ارتباطات سیار شهری و روستایی در این شهرستان ها گفت: از 31 طرح در تعهد اپراتور اول، سایت  های روستاهای زرگران، فتوح آباد، بریانک، حصاردشتک، هشتیجان، مجدآباد، کوشک ، مسکن مهر ولایت و آپارتمان های خورشیدی از توابع شهرستان مرودشت و روستاهای اکبرآباد و کورشول از توابع شهرستان پاسارگاد توسعه یافته و راه اندازی شده است و سایر طرح ها از جمله دو طرح در روستای بکهدان و کوهنجان شهرستان ارسنجان درحال تکمیل است  .
وی افزود: از 4 طرح در تعهد اپراتور دوم برای توسعه ارتباطات سیار، دو سایت با تکنولوژی نسل دوم و چهارم اینترنت پرسرعت در شهرستان مرودشت راه اندازی شده و دو طرح نیز در شهرستان های مرودشت و ارسنجان در حال طراحی است.
سهرابی در خصوص اقدامات اپراتور چهارم نیز گفت: از محل اعتبارات طرح توسعه خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،  186 روستای بالای 20 خانوار شهرستان مرودشت، 64 روستای بالای 20 خانوار شهرستان ارسنجان و 21 روستای بالای 20 خانوار شهرستان پاسارگاد از طریق این اپراتور به اینترنت پرسرعت مجهز شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از تجهیز و اتصال 481 مدرسه شهری و روستایی در شهرستان های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت رایگان در راستای هوشمندسازی مدارس استان خبر داد و اقدام مهم دیگر صورت گرفته را افزایش ظرفیت پهنای باند و ارتقای ارتباطات سیار در 96 روستا و آبادی این سه شهرستان از طریق رومینگ بین اپراتور اول و اپراتور دوم عنوان کرد.
سهرابی در خصوص توسعه تلفن ثابت در این شهرستانها گفت: سه طرح در شهرک کارگاهی، شهرک کوهنجان و سیلوکامیون داران شهرستان ارسنجان با ظرفیت 300 مشترک، یک طرح در شهرک ولایت شهرستان مرودشت با ظرفیت 96 مشترک و یک طرح در روستای اکبرآباد شهرستان پاسارگاد با ظرفیت 150 مشترک در حال اجرا است.
وی همچنین در خصوص ارایه خدمات بانکداری الکترونیک توسط پست بانک گفت: سه خودپرداز در روستاهای حاجی آباد، بکیان و درودزن شهرستان مرودشت و یک خودپرداز در روستای فشار شهرستان ارسنجان از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت، نصب و بهره برداری شده است و خدمات پولی و بانکی از طریق این خودپردازها به مردم ارایه می شود.
نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان فارس در ادامه با اشاره به مشکلات اجرای طرح توسعه ارتباطات فیبرنوری روستایی در حریم آزادراه شیراز- اصفهان، گفت: طرح توسعه ارتباطات فیبرنوری روستایی (تار) یکی از پروژه‌هایی است که توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف برقراری ارتباطی امن و با سرعت در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور اجرا می شود اما اجرای این طرح در محور شمالی استان برای برخورداری روستاهای بخش کامفیروز شهرستان مرودشت از این ارتباطات، به علت اینکه بخشی از مسیر دسترسی به روستاهای فوق در حریم آزاد راه شیراز- اصفهان قرار دارد نیاز به اخذ مجوز حفاری در این محور دارد علی رغم پیگیری های متعدد ، هنوز مجوزهای لازم صادر نشده و توسعه این محور متوقف مانده است.
سهرابی مشکل عدم صدور مجوز نصب دکل جدید برای اپراتورها توسط شهرداری مرودشت  را نیز یکی از دیگر از مشکلاتی برشمرد که موجب کند شدن توسعه ارتباطات در شهرستان مرودشت شده است.
جلال رشیدی کوچی نماینده شهرستانهای نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز  با اشاره به گستردگی و وسعت حوزه انتخابیه، اوج دغدغه و مطالبه مردم در این سه شهرستان را تامین اینترنت پرسرعت و با کیفیت برای دانش آموزان و دانشجویان بویژه در روستاها بیان کرد و خواستار تسریع در اجرا و تکمیل پروژه های نیمه تمام حوزه ارتباطات در این شهرستانها شد.

نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته، ممانعت های ایجاد شده برای توسعه ارتباطات در این سه شهرستان را قابل قبول ندانست و برای رفع موانع ایجاد شده توسط دستگاههای اجرایی و مردمی در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان های حوزه انتخابی خود قول مساعد داد.

۱۶ آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۰۲
تعداد بازدید: ۳۴۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید