با حضور نماینده شهرستانهای لارستان، خنج، گراش و اِوَز، سایت ارتباطی روستای هود از توابع بخش بیدشهر شهرستان اوز با استفاده از تجهیزات جدید مخابراتی و اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتقاء و به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در این مراسم که روز پنجشنبه 22 آبان ماه با حضور نماینده مردم شریف شهرستانهای لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه روستای هود، مدیرمخابرات منطقه فارس، فرماندار و مسئولان شهرستان در محل روستای هود شهرستان اوز برگزار شد، گفت: تمرکز و اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد ارتباط پایدار در روستاها و ارتقای شاخص های ارتباطی در مناطق کمتر توسعه یافته است و با حمایت های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و توجه ویژه استاندار فارس و نمایندگان مردم استان شاهد افتتاح سایت های جدید و ارتقای سایت های روستایی به تکنولوژی های روز در اقصی نقاط استان هستیم و امروز هم با تلاش و زحمات همکاران مخابرات استان و شرکت ارتباطات سیار ، سایت ارتباطی روستای هود با تکنولوژی نسل سوم و چهارم اینترنت پرسرعت آماده بهره برداری شده است.
سهرابی گفت: برای راه اندازی این سایت ارتباطی، اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال از محل طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هزینه شده است و این سایت به عنوان اولین سایت در استان فارس است که با تجهیزات جدید در استان به بهره برداری می رسد و از کیفیت مناسبی نسبت به تجهیزات قبلی برخوردار است و به زودی این تجهیزات برای راه اندازی سایت های سایر نقاط استان نیز بکارگیری می شود.
وی افزود: با اتصال این روستا به شبکه ملی اطلاعات، امکان استفاده 394 خانوار روستای هود با جمعیت یک هزار و 527 نفر از خدمات آموزش مجازی، خدمات دولت الکترونیک، بانکداری الکترونیک ، تجارت الکترونیک و خدمات سلامت فراهم می شود و همچنین زمینه لازم برای اشتغال زایی و بهبود کیفیت کسب و کار جوانان روستا فراهم می شود.
حسین حسینزاده نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تجهیزات سایت مخابراتی نصب شده برای نخستین بار در استان فارس است، گفت: این سایت مخابراتی با همکاری مدیران حوزه ارتباطات استان انجام شده و این سایت مبارک مردم شریف روستای هود باشد.
نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز گفت: قبلا مدیران استانی قول هایی برای رفع مشکل تلفن همراه و اینترنت در این منطقه داده اند که خوشبختانه در حال انجام است و تاکید کرد: به جد پیگیر رفع مشکلات ارتباطی تمام حوزه انتخابیه هستیم.
وی همچنین از پیگیری جهت تکمیل سایت مسیر بین جادهای گردنه هیرم - بختیارویه و اتصال به شبکه ارتباطات توسط شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل خبر داد و اظهار امیدواری کرد به زودی شاهد توسعه ارتباطات سیار شهری، روستایی و جادهای با حمایت مدیران حوزه ارتباطات باشیم.