در جلسه ای فوق العاده با مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، مسایل مربوط به اتصال رایگان مدارس استان فارس به شبکه ملی اطلاعات بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در این جلسه گزارشی در خصوص نحوه چگونگی پیاده سازی پروژه اتصال مدارس و بهره برداری آنها از اینترنت رایگان ارائه کرد.
در ادامه آقای فرهاد اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، ضمن قدردانی از عملکرد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در به اتمام رساندن فاز اول این پروژه به عنوان اولین استان در کشور گفت: هیچ دانش آموزی نباید از آموزش محروم شود و در همین راستا تمام تلاش ها جهت تحقق این موضوع صورت پذیرفته است و طیفی از روش های آموزشی مختلف از جمله آموزش های تصویری موجود در سامانه شاد، ارسال کلیپ ها و عکس نوشته های آموزشی متنوع به روستاهای فاقد امکانات طراحی شده تا این مهم عملیاتی گردد.
گفتنی است پروژه هوشمند سازی مدارس و اتصال آنها به شبکه ملی اطلاعات به دستور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تحقق عدالت آموزشی و بهره مندی مدارس از اینترنت رایگان کلید خورد و در استان فارس این پروژه از اواسط تیرماه سالجاری آغاز گردید و تاکنون ٣٧٧٠ مدرسه شهری و روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند و استان فارس به عنوان اولین استان در کشور توانست با همکاری آموزش و پرورش استان، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل و پیمانکار معرفی شده ( کارخانجات مخابراتی ایران) فاز اول را به اتمام برساند و فاز دوم نیز که تعداد محدودی از مدارس باقیمانده را شامل میشود را آغاز نماید.