پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ICT استان فارس خبر داد:

رشد دو برابری مصرف اینترنت در فارس در پی شیوع ویروس کرونا

رشد دو برابری مصرف اینترنت در فارس در پی شیوع ویروس کرونا
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با حضور در برنامه زنده رادیویی "مجله فارس" گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت مدیریت بیماری کرونا پرداخت و به پرسش های شنوندگان برنامه پاسخ داد.
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با اشاره به رشد دو برابری مصرف اینترنت در استان فارس در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته و قبل از شیوع بیماری کرونا گفت: مصرف متوسط پهنای باند روزانه استان فارس در این مدت 750 Gbps بوده که در برخی روزها شاهد افزایش مصرف تا 900 Gbps نیز بودیم در صورتی که سال گذشته متوسط پهنای باند مصرفی روزانه استان 450 Gbps الی  500 Gbpsبود.
وی رشد مصرف اینترنت در استان را بیانگر افزایش کاربردهای فناوری اطلاعات در زندگی روزمره مردم دانست و اظهار کرد: با افزایش استفاده مردم از فناوری، به همان میزان مطالبات و درخواست های مردم نیز افزایش خواهد داشت و باید بستری امن و با سرعت مناسب برای کاربران فراهم کرد. 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: خوشبختانه زیرساخت های ارتباطات و فناوری در استان، پاسخگوی نیازها و درخواست های کاربران بود هر چند در برخی ساعات خاص، بدلیل ایجاد ترافیک، نارضایتی هایی بدلیل کندی شبکه حاصل می شد که اپراتورها با جدیت و تلاش در صدد رفع مشکلات بودند.
سهرابی ابراز امیدواری کرد با توجه به شرایط پیش آمده، نقش فناوری اطلاعات در زندگی روزمره مردم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و کاربران و همچنین دستگاههای اجرایی با اتخاذ رویکردی جدید از بستر ارتباطی موجود استفاده بهینه و مطلوب داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های لازم برای برگزاری جلسات دستگاههای اجرایی به صورت غیر حضوری و ویدیو کنفرانس فراهم شده بود ولی به ندرت از این بستر ارتباطی استفاده می شد گفت: برگزاری جلسات سازمانی به صورت ارتباط از راه دور و ویدیو کنفرانس باعث افزایش بهره وری و کاهش آلودگی هوا، حفظ محیط زیست، صرفه جویی در وقت و زمان به ویژه برای مدیران و کاهش هزینه های جانبی می شود . 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در خصوص کسب و کارهای اینترنتی گفت: هر چند قبل از شیوع بیماری کرونا برخی مشاغل و کسب و کارها بصورت اینترنتی در استان فعالیت داشتند، اما با توجه به دستور ستاد ملی و استانی مبارزه با بیماری کرونا مبنی بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی جهت تامین اقلام مصرفی شهروندان، اقدامات جدی در این زمینه صورت گرفت.
وی افزود: ماموریت راهبری این حوزه با توجه به شناخت اکوسیستم فاوای استان به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان واگذار و مسئولیت اجرایی به سازمان نظام صنفی رایانه ای استان داده شد و نهایتاً با همکاری و مشارکت اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، استانداری فارس و همچنین صدا و سیمای مرکز استان موفق به راه اندازی و افتتاح پورتال جامع کسب و کارهای اینترنتی استان فارس شدیم. 
سهرابی با اشاره به اینکه در این پورتال، فروشگاه ها و پلتفرم های فروشنده کالا و خدمات مشخص و معرفی شده اند گفت: تا کنون 66 فروشگاه و پلتفرم در این پورتال ثبت نام کرده اند که 28 فروشگاه بدلیل وجود برخی نواقص هنوز تأیید نشده اند و 38 فروشگاه تأیید شده و در حال فعالیت می باشند. 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه  با اشاره به تلاش ها و اقدامات صورت گرفته جهت آماده شدن کارخانه نوآوری شیراز در خصوص علت افتتاح نشدن این کارخانه گفت: بهمن ماه سال گذشته  کارخانه نوآوری شیراز آماده افتتاح بود و زیرساخت ها و امکانات لازم جهت شروع فعالیت فراهم شده بود اما علیرغم برنامه ریزی جهت افتتاح این کارخانه توسط رییس محترم جمهور ، با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع بیماری کرونا افتتاح کارخانه نوآوری به تاریخ دیگری موکول شد.
وی در رابطه با تسهیلات قابل ارایه به کسب و کارهای نوپا به بسته های حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت حمایت از مشاغل و کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا اشاره داشت و گفت: بسته های حمایتی در نظر گرفته شده از محل وام وجوه اداره شده و منابع داخلی وزارت می باشند که کسب کارهای متضرر از شرایط پیش آمده می توانند با مراجعه به سایت های ایران نوآفرین و ایران کارفا به شرط تحقق شرایط و ضوابط مشخص شده از این تسهیلات استفاده کنند.
سهرابی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش مجازی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بصورت داوطلبانه در اسفند ماه سال گذشته آمادگی خود را برای تهیه بسته حمایتی جهت اساتید و دانشجویان به وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد که خوشبختانه با توافقات صورت گرفته مقرر شد آدرس سرورهای آموزش مراکز تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمع آوری و جهت رایگان شدن ترافیک  استفاده از سرویس‌های آموزش مجازی مراکز آموزشی به وزارت ارتباطات اعلام شود که  تاکنون در استان فارس ۲۳  IP Address سرور مراکز علمی و دانشگاهی به اپراتورهای ثابت و سیار ارایه دهنده خدمات اینترنت اعلام و ترافیک استفاده از سایتهای فوق برای اساتید و دانشجویان رایگان شده است.
 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان پیرامون ازدحام ارباب رجوع در دفاتر پیشخوان طی چند روز اخیر که ناشی از فروش سیم کارت رایگان جهت سرپرست خانوار فاقد سیم کارت تلفن همراه ایجاد شده بود اظهار کرد: به اطلاع 
دفاترپیشخوان خدمات استان فارس و مردم شریف استان می رساند که با توجه به الزام رعایت  پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ابلاغی ستاد مبارزه با بیماری کرونا و حسب دستور معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تا اطلاع ثانوی فروش سیم کارت توسط دفاتر ممنوع بوده و متقاضیان باید به صورت غیر حضوری (الکترونیکی یا تلفنی) و بدون مراجعه به دفاتر پیشخوان اقدام کنند و اپراتورهای تلفن همراه خدمت فروش خود را بصورت رایگان انجام داده و تحویل سیم کارت و احراز هویت درب منزل متقاضیان صورت می گیرد.

سهرابی در پایان به سوالات تلفنی شنوندگان برنامه پاسخ داد.


۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۸:۵۳
تعداد بازدید: ۵۰۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید