به مناسبت نامگذاری 4 تا 10 آبان ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل، همایشی در روز چهارشنبه مورخ 8/8/92 با همکاری
به مناسبت نامگذاری 4 تا 10 آبان ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل، همایشی در روز چهارشنبه مورخ 8/8/92 با همکاری مرکز آپای دانشگاه شیراز و حضور جمعی از مدیران استانداری فارس، شرکت ارتباطات زیرساخت، اداره کل پست استان فارس، پارک علم و فناوری، پلیسهای فتا و افتا، شرکت صنایع الکترونیک شیراز، شرکت مخابرات استان فارس، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، شرکت خدمات ارتباطی رایتل و . . . در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
در این همایش مطالبی در خصوص "پدافند غیرعامل در فضای سایبری" توسط سه تن از اساتید دانشگاه شیراز، آقایان دکتر محمدحسین شیخی، دکتر ستار هاشمی و دکتر حمزه به شرح ذیل ارائه گردید:
در بخش اول با بررسی حملات و تهدیدات امنیتی در فضای مجازی، مطالبی در مورد ویژگیها و اهداف جنگ سایبری، انواع نفوذگران و ابزارهای نفوذ، نمونههایی از جنگ سایبری، راهکارهای دفاع و ایجاد امنیت بیان شد.
در بخش دوم در مورد ضدبدافزارها، آنتیویروسهای مختلف و مقایسه آنها با یکدیگر بحث شد و با بیان ویژگیهای یک آنتیویروس مناسب، لزوم ایجاد و توسعه آنتی ویروس بومی، مورد بررسی قرار گرفت شد.
در بخش سوم با معرفی انواع بدافزارها و ابزارهای حملات سایبری و مقایسة آنها با یکدیگر از نظر ساختار، روش حمله و آثار نفوذ، در مورد ضرورت حفاظت سیستمها و شبکهها و افزایش آگاهی کاربران تأکید شد.