پرش به محتوای اصلی

اخبار

با حمایت اداره کل ICT استان فارس:

چهارمین جشنواره بازی های رایانه ای در شیراز آغاز شد

چهارمین جشنواره بازی های رایانه ای در شیراز آغاز شد
با هدف استفاده صحیح از بازی های رایانه ای و شناساندن آن به مردم، چهارمین جشنواره بازی های رایانه ای در دانشگاه شیراز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، گفت: در جشنواره بازی های رایانه ای امسال که در 20 رشته و با حضور گروه های مختلف دانش آموزان و دانشجویان برگزار می شود، بیش از 700 گیمر برای رقابت حضور دارند.

سهرابی اهداف برگزاری این جشنواره را فراهم کردن بستر مناسب جهت تفریح و سرگرمی دانش آموزان و دانشجویان، تقویت روحیه نشاط و سرزندگی در دانشگاه، تعییر دیدگاه مردم و مسوولان نسبت به بازی های رایانه ای به عنوان یک صنعت درآمدزا بیان کرد.

وی بازی‌های ارائه شده در این جشنواره که تا اول دی ماه ادامه دارد را بازی های تیمی Dotta و Counter Strike و بازی های انفرادی  ،Need for speed، Two Cars، NFS Most Wanted ،Taken ،PES و FIFA و همچنین بازی  صدرنشین که یک بازی ایرانی در سبک بازی های امتیازی است عنوان کرد که برای رقابت بین شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ICT استان فارس همچنین سازماندهی و ساختاردهی بازی ها به منظور تاسیس لیگ بازی های رایانه ای در جنوب کشور و ایجاد استارت آپ های حوزه بازی و استعدادیابی در این حوزه را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

بر اساس این گزارش چهارمین جشنواره بازی های رایانه ای شیراز تا 5 دی در پردیس ارم دانشگاه شیراز ادامه دارد.

۲۵ آذر ۱۳۹۸ ۱۳:۴۱
تعداد بازدید: ۳۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید