پرش به محتوای اصلی

اخبار

برگزاری اولین رویداد استارت آپی سلامت شو در شهرستان جهرم

برگزاری اولین رویداد استارت آپی سلامت شو در شهرستان جهرم
رئیس گروه فناوری اداره کل ICT استان فارس با اشاره به اهمیت شرکت های نوپا در اقتصاد کشور که یکی از مهم ترین مبناهای توسعه است گفت: پرورش و حمایت از ایده های خلاقانه در راستای ایجاد شغل و کسب و کار می تواند بستر را برای کارآفرینی جوانان و درآمد زایی آنان فراهم کند

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، نیما رحمانیان رئیس گروه فناوری اطلاعات استان فارس در اولین رویداد استارت آپی سلامت شو استان فارس که در دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد، گفت: لازم است بستری حمایت گر برای تمامی فعالان کسب و کارهای نوپا فراهم شود چرا که بخش مهمی از رشد اقتصادی و اشتغال در کشور در گرو رشد روز افزون این عرصه خواهد بود.

وی یکی از مهمترین دغدغه های مطرح شده توسط استارت آپ های جوان را را موضوع آموزش و مشاوره های تخصصی جهت ادامه راه عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که با راه حل های ارائه شده در این رویداد ها، این مشکلات به زودی برطرف شود.

رحمانیان در ادامه با تیم های استارت آپی حاضر در رویداد دیدار کرد و در خصوص چگونگی حمایت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از کسب و کارهای نوپا با آنها به بحث و‌گفتگو پرداخت.

رویداد استارت آپ سلامت شو در دو بخش عمومی شامل ایده های کارآفرینی و محصول محور در حوزه‌های مختلف درمان، فناوری سلامت،تکنولوژی، خدمات، دارویی، بهداشت، مراقبت ها، عرصه طب سنت و بخش ویژه شامل ایده های نوآورانه و با محوریت محتوای الکترونیک، یاددهی، یادگیری، مشاوره و برنامه ریزی برگزار شد و از جمع ۶۰ ایده استارت آپی در پایان ۱۳ ایده در بخش عمومی و تعداد ۶ ایده در بخش ویژه به مرحله نیمه نهایی این رویداد راه یافتند.

۲۲ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۱
تعداد بازدید: ۴۲۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید