مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: جز با هم افزایی و تکمیل زنجیره ارزش اکوسیستم استارت آپی استان، کسب و کارهای بومی استان رشد نخواهد کرد و خواستار نقش آفرینی بازیگران تاثیرگذار در زیست بوم شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس درجلسه ای که با حضور نمایندگان استارت آپ های استان و یکی از شرکت های بخش خصوصی در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس برگزار شد، خواستار تعیین نقش و وظایف بازیگران تاثیرگذار در اکوسیستم استارت آپی استان جهت ساختارمند کردن زیست بوم کارآفرینی در استان شد.
وی با تاکید بر اینکه جهت تقویت اکوسیستم کارآفرینی باید نقشه راه مشخص باشد، نبود بانک اطلاعاتی به روز در حوزه شرکت ها با بیس ارتباطات و فناوری اطلاعات را تهدید مهمی برای برنامه ریزی بلند مدت دانست.
سهرابی یکی از مهمترین دغدغه های مطرح شده توسط استارت آپ ها در این جلسه را موضوع آموزش و مشاوره های تخصصی جهت ادامه راه استارت آپ های جوان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که با راه حل های ارائه شده در این جلسه این مشکل به زودی برطرف شود.
سهرابی در ادامه با اشاره به طرح نوآفرین که به تازگی با پیگیریهای ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طرف دولت تصویب شده اشاره کرد و اظهار داشت این طرح می تواند کمک شایانی به کسب و کارهای نوپا در راستای رفع مشکلات آنها از جمله بیمه و مالیات کند.
همچنین در این جلسه مقرر شد نمایندگان استارت آپ های استان چارت و طرح پیشنهادی خود را طبق توافقات انجام گرفته جهت ارائه در کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی فارس تا هفته آینده آماده کنند.