پرش به محتوای اصلی

اخبار

به میزبانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس

هفتاد و ششمین جلسه همفکر شیراز برگزار شد

هفتاد و ششمین جلسه همفکر شیراز برگزار شد
با حضور جمعی از کارآفرینان، سرمایه گذاران، برنامه نویسان و علاقه مندان به کسب و کارهای IT محور، رویداد همفکر شیراز در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در این گردهمایی که برای دومین بار در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس برگزار شد آمادگی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس را برای حمایت از جوانان خوش فکر و نوآور فعال در اکوسیستم کارآفرینی استان که مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است را اعلام کرد.

وی افزود: در این خصوص زمینه را برای تشکیل جلسات مشابه با مدیران و مقامات ارشد استان فراهم خواهد کرد تا کارآفرینان در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بتوانند رو در رو مشکلات و انتظارات خود از مسوولان را بیان کنند.

در ادامه شرکت کنندگان در رویداد ضمن معرفی تخصص و استارتاپ خود به بیان تجربیات و مشکلات کاری کسب و کار خود پرداختند.

در بخش پایانی رویداد نیز شرکت کنندگان جلسه متناسب با نیاز کسب و کار خود در گروه های چندنفری به گفت و گو، تبادل اطلاعات و یادگیری از یکدیگر پرداختند.

لازم به ذکر است رویداد همفکر در اصل یک گپ‌ و گفت دوستانه در یک فضای غیر رسمی است و حضور در آن مستلزم هیچ پیش‌نیاز تخصصی و هزینه‌ای نیست و کارآفرینان و علاقه مندان می توانند به‌واسطه مصاحبت با افرادی که راه پرفراز و نشیب کارآفرینی و راه‌اندازی یک استارت‌آپ یا کسب‌وکار را طی کرده‌ اند، با چالش‌ها، فرصت‌ها، تجربیات و دستاوردهای آنان آشنا شده و با رصد افراد، تخصص‌ها، تیم‌ها و ایده‌ها جایگاه مناسبی را برای سرمایه‌گذاری پیدا کنند.

۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۰۶
تعداد بازدید: ۵۷۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید