پرش به محتوای اصلی

اخبار

استارت آپ ها باید شبکه سازی کنند و به دنبال وام نباشند

استارت آپ ها باید شبکه سازی کنند و به دنبال وام نباشند
معاون وزیر و رییس سازمان فضایی ایران از استارت آپ های فارس خواست به جای گرفتن وام به دنبال سرمایه گذار باشند و مدل اقتصادی خود را تعریف کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مرتضی براری در جمع نخبگان و متولیان کسب و کارهای نوپای حوزه فناوری اطلاعات استان در پارک علم و فناوری فارس گفت: مدل اقتصادی استارت آپ ها باید به گونه ای باشد که به فکر کسب درآمد در بلند مدت باشند و از مدیران این کسب و کارها خواست به جای گرفتن وام به دنبال سرمایه گذار باشند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بدترین فعالیت برای استارت آپ ها گرفتن وام در مراحل شروع فعالیت است، خاطرنشان کرد: سود فعالیت های استارت آپی دنیا در توسعه شبکه و داده کاوی است و توجه به این موارد موجب ثبات کسب و کارهای استارت آپی می شود.

وی افزود: استارت اپ ها باید مدل اقتصادی خود را داشته باشند و به بازار توجه کنند و جهت تحقق این امر کسب و کارها باید به سراغ مردم رفته و به اقتصاد مردم توجه کنند و از طریق تبلیغات و بازاریابی بازار را به دست آورند.

رییس سازمان فضایی ایران همچنین گفت: هم اکنون، درآمد خرده فروشی سوپری‌ها در تهران ۱۸ هزار میلیارد تومان در ماه و خرده فروشان میوه ۶ هزار میلیارد تومان در ماه درآمد دارند که در نتیجه استارت آپ‌ها باید به سمت تولید شبکه ای بروند و کسب و کار خود را گسترش بدهند.

براری همچنین در خصوص حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از کسب و کارهای نوپا اظهار کرد: علاوه بر وظایف ذاتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که تامین زیرساخت های ارتباطی لازم جهت کسب و کارهای نیازمند به بستر فناوری می باشد، وزیر محترم با جدیت به دنبال رفع موانع این حوزه هستند و در این خصوص طرح نو آفرین در وزارت خانه تدوین و تقدیم به دولت شده است و در صورتی که مفاد آن تایید شود و ساز و کار قانونی به خود بگیرد گام بزرگی در جهت رفع مسایل و چالش های این گونه کسب و کارها در کشور خواهد بود.

۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۵۸
تعداد بازدید: ۷۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید