پرش به محتوای اصلی

اخبار

اولین جلسه شورای سیاستگذاری الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس برگزار شد.

اولین جلسه شورای سیاستگذاری الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس برگزار شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در اولین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس بر حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها جهت حضور فعال در نمایشگاه تاکید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس در اولین جلسه شورای سیاستگذاری الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس با تاکید بر اینکه در فرصت کوتاه باقی مانده تا برگزاری نمایشگاه، فعالیت ها می بایست سرعت بیشتری پیدا کند افزود: باید در جلسه آتی از پارک و علم و فناوری استان و پردیس شرکتهای دانش بنیان و همچنین دانشگاههای استان دعوت بعمل آید تا مقدمات حضور شرکتهای دانش بنیان و فعال بخش در نمایشگاه فراهم شود و امسال نمایشگاه به سمت تخصصی تر شدن حرکت کند.

در ادامه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با رای اعضای شورا به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس انتخاب شد.

همچنین در این جلسه عناوین تخصصی نمایشگاه به شرح حوزه شهر هوشمند، حوزه تلکام و فعالیت های مرتبط، حوزه استارتاپ ها، حوزه دولت الکترونیک و حوزه سخت افزار، نرم افزار، شبکه و مشاوره تصویب شد.

لازم به ذکر است نمایشگاه الکامپ و تلکام سال 97 استان فارس در روزهای 9 تا 12 آبانماه در شیراز برگزار خواهد شد.

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱
تعداد بازدید: ۵۷۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید