پرش به محتوای اصلی

اخبار

سهرابی: امنیت فضای مجازی، لزوم و ضرورت امروزی کاربران فضای مجازی است.

سهرابی: امنیت فضای مجازی، لزوم و ضرورت امروزی کاربران فضای مجازی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، جلسه ای در مورخ 97/02/30  با حضور سهرابی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مدیر فنی مرکز آپای دانشگاه جهرم و کارشناسان فنی حوزه ict استان برگزار گردید.

مدیر فنی مرکز آپای دانشگاه جهرم به ارائه مجموعه فعالیت‌هایی از قبیل شناسایی تهدیدات رایانه‌ای، کشف آسیب‌پذیری‌ها، رسیدگی و کمک به سازمان‌های مختلف در هنگام بروز حوادث ناشی از حملات و رخدادهای امنیتی، ارزیابی امنیتی و انجام آزمون نفوذپذیری بر روی شبکه‌های رایانه‌ای و سامانه‌های نرم‌افزاری پرداخت.

سهرابی با تشریح مشکلات ساختاری موجود در مباحث مرتبط با شرح وظایف مراکز آپا، به آمادگی و همکاری این اداره کل در زمینه پایش، پیگیری و آموزش اشاره نمود و پیشنهاداتی را در جهت عرضه بهتر خدمات ارائه داد. وی نیز ابراز امیدواری کرد با ایجاد هماهنگی و همکاری این اداره کل با مرکز افتای استان، مرکز آپای شیراز و مرکز آپای جهرم، می توان گام مثبتی در برقراری امنیت در دستگاه های دولتی استان برداشت.

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۵:۵۱
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس |
تعداد بازدید: ۴۸۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید