پرش به محتوای اصلی

اخبار

با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی؛

روستای چاه زرد در استان خراسان جنوبی به اینترنت پرسرعت متصل شد

روستای چاه زرد در استان خراسان جنوبی به اینترنت پرسرعت متصل شد
با احداث و بهره‌برداری از یک سایت ارتباطی همراه اول، روستای چاه زرد از توابع شهرستان بیرجند در استان خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی، مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، اظهار داشت: با احداث و بهره‌برداری از این سایت، دسترسی ۳۳ خانوار این روستا به خدمات نوین ارتباطی و اینترنت پرسرعت نسل چهارم فراهم شد.

وی افزود: سایت ارتباطی روستای چاه زرد با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات اجرایی شده است.

مدیر کل ارتباطات استان، خاطرنشان کرد: چاه زرد، صد و نود و ششمین روستایی است که از ابتدای دولت چهاردهم در چارچوب طرح‌های توسعه ارتباطات روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.

۱۵ مهر ۱۴۰۵ ۱۳:۰۳
تعداد بازدید: ۱۷۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید