پرش به محتوای اصلی

اخبار

معاون اداره کل ICT استان فارس خبر داد:

آمادگی کامل مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس برای حضور در مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵

آمادگی کامل مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس برای حضور در مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵
معاون اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از آمادگی کامل واحدهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان برای مشارکت در مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمهیدات لازم برای حفظ پایداری و تاب‌آوری زیرساخت‌های ارتباطی و ایفای نقش مؤثر بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مانور پیش‌بینی و هماهنگ شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، نیما رحمانیان با اشاره به برگزاری مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵ در استان فارس اظهار کرد: با توجه به نقش حیاتی ارتباطات در مدیریت و پاسخ به شرایط بحرانی، مجموعه واحدهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان از جمله بخش‌های مرتبط با ارتباطات زیرساخت، شبکه‌های مخابراتی، اپراتورهای ارتباطی، رگولاتوری، پست و پست بانک، تمهیدات لازم را برای حضور و ایفای مأموریت‌های محوله در این مانور در نظر گرفته‌اند.
وی افزود: در شرایط بحران، تداوم ارتباطات و دسترسی پایدار به شبکه‌های ارتباطی و خدمات فناوری اطلاعات، یکی از الزامات اساسی برای هماهنگی دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان و اجرایی است و به همین دلیل، افزایش آمادگی، ارتقای تاب‌آوری و سنجش ظرفیت‌های عملیاتی حوزه ارتباطات از محورهای مهم مشارکت این بخش در مانور خواهد بود.
رحمانیان با اشاره به برگزاری جلسه شورای راهبری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: در این جلسه که با حضور مدیران مجموعه‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان برگزار شد، ابعاد مختلف حضور در مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵ مورد بررسی قرار گرفت و هماهنگی‌های لازم برای اجرای مأموریت‌ها و مسئولیت‌های دستگاه‌های مرتبط انجام شد.
معاون اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس ادامه داد: در این نشست، ضمن بررسی ظرفیت‌ها و امکانات موجود، بر آمادگی نیروی انسانی، تجهیزات ارتباطی و پشتیبان، فرآیندهای واکنش در شرایط اضطراری و هماهنگی میان مجموعه‌های مختلف بخش ارتباطات تأکید شد تا در صورت بروز اختلال یا آسیب به بخشی از زیرساخت‌ها، فرآیند شناسایی، واکنش و بازگردانی خدمات با سرعت و هماهنگی بیشتری انجام شود.
وی تصریح کرد: مانور تمام‌عیار فرصتی برای ارزیابی واقعی میزان آمادگی دستگاه‌ها در شرایط بحران و شناسایی نقاط قوت و زمینه‌های نیازمند بهبود است و حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تلاش می‌کند با حضور منسجم و عملیاتی، ظرفیت‌های خود را در حوزه پایداری شبکه و استمرار خدمات ارتباطی به نمایش بگذارد.
رحمانیان همچنین بر ضرورت هماهنگی مستمر میان دستگاه‌های تابعه وزارت ارتباطات در استان تأکید کرد و گفت: مدیریت شرایط اضطراری در حوزه ارتباطات نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه بخش‌هاست و برگزاری جلسات هماهنگی پیش از مانور، نقش مهمی در ایجاد آمادگی مشترک و جلوگیری از موازی‌کاری در زمان حادثه دارد.
وی افزود: تمامی هماهنگی‌های لازم برای مشارکت مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس انجام شده و واحدهای تابعه وزارت ارتباطات با آمادگی لازم در مانور تمام‌عیار ۱۴۰۵ حضور خواهند داشت و آماده ارائه ظرفیت‌های تخصصی خود در زمینه حفظ و استمرار ارتباطات، پشتیبانی فنی و مدیریت شرایط اضطراری خواهد بود.
۱۳ مهر ۱۴۰۵ ۱۱:۴۶
تعداد بازدید: ۹۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید