پرش به محتوای اصلی

اخبار

​تجهیز روستای مادوان شهرستان داراب به اینترنت پرسرعت

​تجهیز روستای مادوان شهرستان داراب به اینترنت پرسرعت
​​روستای مادوان از توابع شهرستان داراب، از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به اینترنت پرسرعت همراه تجهیز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، حمید سلیمان پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: تامین دسترسی این روستا به شبکه اینترنت پرسرعت از طریق احداث سایت جدید ایرانسل و با اعتبار شش میلیارد تومان از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: با بهره‌برداری از سایت جدید ارتباطی در این روستا، یکی دیگر از روستاهای شهرستان داراب به شبکه ملی اطلاعات متصل شد و این اقدام در راستای تحقق عدالت ارتباطی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق روستایی انجام شده است.

گفتنی است روستای مادوان دارای 467 خانوار و و یک هزار و 488 نفر جمعیت و از توابع بخش مرکزی شهرستان داراب است.

۸ آذر ۱۴۰۴ ۰۹:۰۰
تعداد بازدید: ۱۱۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید