پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس خبر داد:

اتصال روستاهای چرک گازه و صوفیان شهرستان سرچهان به شبکه اینترنت پرسرعت

اتصال روستاهای چرک گازه و صوفیان شهرستان سرچهان به شبکه اینترنت پرسرعت
​با اعتبارات وزارت ارتباطات و احداث سایت جدید، روستاهای چرک گازه و صوفیان از توابع شهرستان سرچهان، به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، حمید سلیمان‌پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، از اتصال دو روستای چرک گازه و صوفیان از توابع شهرستان سرچهان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: این مهم پس از احداث یک سایت جدید توسط ایرانسل در منطقه محقق شده است.
وی افزود: با افتتاح این طرح، این دو روستا با جمعیتی افزون بر 300 نفر در قالب 90  خانوار، با اعتباری بالغ بر شش میلیارد تومان از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه اینترنت پرسرعت پیوستند.
مدیرکل ارتباطات فناوری اطلاعات استان فارس با برجسته کردن اهمیت توسعه زیرساخت‌های دیجیتال در مناطق روستایی، اظهار کرد: تجهیز این دو روستا به اینترنت پرسرعت نه تنها شرایط زندگی را برای ساکنان تسهیل کرده، بلکه زمینه‌های لازم برای توسعه پایدار در این منطقه را نیز فراهم آورده است.
۵ شهریور ۱۴۰۴ ۰۶:۵۴
تعداد بازدید: ۱۲۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید