مشکلات و موانع حوزه ارتباطی شهرستان آباده با حضور فرماندار و شهردار این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، حمید سلیمان پور مديرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با بیان اینکه این جلسه بر اساس مشکلات ارتباطی عنوان شده توسط فرمانداری شهرستان آباده تشکیل شده است، گفت: شهرستان آباده دارای 16 روستای بالای 20 خانوار است که در حال حاضر 15 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل و به اینترنت پرسرعت همراه دسترسی دارند که معادل 93.75 روستاهای این شهرستان است.
وی افزود: تنها روستای باقیمانده این شهرستان نیز به اپراتور مربوطه ابلاغ شده است و با تلاش تیم ارتباطی استان به زودی روستای فتح آباد شاه نشین نیز به شبکه ارتباطات پایدار و پرسرعت همراه متصل می شود.
در ادامه ندا رحیمی، مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب مشکلات حوزه ارتباطی شهرستان آباده را بر اساس موارد اعلامی از جانب فرمانداری شهرستان تشریح و توضیحات و راهکارهایی را در خصوص بند به بند این مشکلات ارائه کرد.
میثم خداداد فرماندار شهرستان آباده نیز به ارائه گزارشی از مشکلات جاری ارتباطی این شهرستان از توسعه تلفن ثابت، اینترنت همراه پرداخت و بر لزوم ارتقای شبکه ارتباطی در سطح شهرستان آباده تاکید کرد.
فرشید ایزدی مدیرمخابرات منطقه فارس در پایان ضمن ارائه گزارش اقدامات این حوزه در شهرستان و روستاهای تابعه، جهت تسهیل و رفع موانع ارتباطی مربوط به حوزه مذکور ، تمهیدات صورت گرفته و برنامه های آتی شرکت مخابرات در این شهرستان را اعلام کرد.
گفتنی است در این جلسه مواردی از جمله توسعه تلفن ثابت در سطح شهرستان آباده و روستاهای این شهرستان، ارتقای سایت های تلفن همراه به اینترنت پرسرعت، اجرای شبکه فیبر نوری جهت توسعه ارتباطات ثابت شهری «FTTH»، رفع مشکلات آنتن دهی مورد تعهد اپراتور در سطح شهرستان و پوشش نقاط کور جاده ای در این جلسه مطرح شد و مصوباتی نیز از جمله بازدید میدانی توسط تیم های فنی متشکل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب و مخابرات منطقه فارس از نقاط دارای مشکل در پی داشت.