پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرپرست اداره کل ICT استان فارس خبر داد:

نمایشگاه الکامپ، تلکام و شهرهوشمند در شیراز برگزار می شود

نمایشگاه الکامپ، تلکام و شهرهوشمند در شیراز برگزار می شود
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از برپایی هجدهمین نمایشگاه الکامپ و تلکام، نخستین نمایشگاه شهرهوشمند به همراه پنجمین نمایشگاه شهر زیبا از تاریخ نهم تا دوازدهم خرداد ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، حمید سلیمان پور سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: پس از سه سال وقفه به علت شیوع کرونا، هجدهمین نمایشگاه الکامپ و تلکام استان فارس از نهم تا دوازدهم خردادماه با حضور شرکت‌های دانش بنیان، فعالان حوزه ICT، سرمایه‌گذاران و دستگاه‌های اجرایی فعال در حوزه شهر هوشمند، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، فناوری های نوین، رمزارزها و رسانه های دیجیتال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی فارس در شیراز خبر داد. 

سلیمان پور با تاکید بر اینکه نمایشگاه امسال بر فعالیت های شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه فناوری اطلاعات تمرکز دارد، هدف از برگزاری نمایشگاه را ایجاد زمینه آشنایی، تعاملات فناورانه و ارایه توانمندی های بخش خصوصی به عنوان عرضه کنندگان خدمات با سرمایه گذاران و همچنین بخش دولتی عنوان کرد.

وی اهداف دیگر این نمایشگاه را ارائه آخرین دستاوردها در زمینه‌های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد و تصریح کرد: همزمان با هجدهمین نمایشگاه الکامپ و تلکام، امسال نخستین نمایشگاه شهرهوشمند و پنجمین نمایشگاه شهر زیبا نیز برگزار می شود که با برپایی کارگاه های مختلف و مرتبط با حوزه شهریهمراه خواهد بود.

سرپرست اداره کل ICT استان فارس در پایان از علاقه مندان، شرکتها و نهادهای استانی برای حضور در این نمایشگاه که فرصت خوبی برای ارایه توانمندی ها در حوزه فناوری اطلاعات استان و حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فعالان این حوزه در استان می باشد دعوت به عمل آورد.

 

 

۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۱۱
تعداد بازدید: ۱۸۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید