پرش به محتوای اصلی

اخبار

آیین افتتاح پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با حضور آقای دکتر واعظی وزیر ارتباطات و هیأت معاونین و مدیران وزارت و سازمانها و شرکتهای تابعه، نمایندگان مجلس شواری اسلامی استان و مدیران استانی در استانداری فارس برگزار شد.

افتتاح2 افتتاح پروژه3افتتاح پروژه 4افتتاح1

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن آغاز شد .

در ابتدا مهندس مختاری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گزارشی در خصوص وضعیت ICT در استان ارائه کرد و به تبیین اقدامات، برنامه ها و درخواستهای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان پرداختند.

مهندس خسروی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با بیان اینکه امروز استان فارس به عنوان سومین Gate-Way کشور آغاز به کار می نماید عنوان کرد تا پایان سال تعداد مراکز زیرساخت در استان افزایش خواهد داشت و از دو برابر شدن توسعه زیرساختهای ارتباطی استان در طول یک سال اخیر خبر داد .

در ادامه مهندس ابراهیمی صدرآبادی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با اعلام اینکه تسریع در برنامه های توسعه مخابرات در استان نیاز به حمایتهای مسئولین استانی دارد گفت: نسل جدید سیستمهای مخابراتی در استان فارس با لحاظ نمودن پیوست فرهنگی به عنوان یکی از اولین استانهای کشور در راه است. وی با بیان اینکه با در نظر گرفتن ضوابط و مقررات، فعالیت خود را به عنوان یکی از اپراتورهای بزرگ کشور برای شبکه های دیتا، تلفن همراه و تلفن ثابت انجام می دهیم، از بهره برداری نصب 160 آنتن جدید جهت ارائه خدمات نسل سوم تلفن همراه در استان خبر داد وگفت 341 پروژه مخابراتی در زمینه تلفن ثابت در فارس با 205 میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست که در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

مهندس مهری مدیر عامل شرکت پست ایران گفت: در سطح استان فارس 80 خدمت جدید و دو سامانه جدید ارائه شده که یکی از سامانه ها به صورت یکپارچه و تحت شبکه اینترنت مورد استفاده قرار میگیرد. وی با تأکید بر اینکه کمک به دولتی ماندن پست باید از اولویتهای دولت باشد خاطر نشان کرد پست در دنیا به بخش خصوصی واگذار نشده و دولتی است. وی با تبیین جایگاه پست درتوسعه دولت الکترونیک اظهار کرد استان فارس به عنوان نخستین استان برای انجام برخی از فعالیتهای نوین پستی بوده و اینکه پست فارس به عنوان درگاه خدماتی در کشور است ادامه داد با همکاری مدیران و حمایت استاندار فارس خدمات جدید در استان ارائه خواهد شد. وی گفت خدمات پستی مربوط به خرید و فروش اینترنتی و پست لجستیک در استان فارس مورد استفاده قرار گرفته و وضعیت شاخص های پست استان  در رتبه خوبی است، اما در راستای بهره وری استان بایستی اقدامات بیشتری صورت گیرد.

 دکتر قادری نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیاز به توسعه خدمات نظیر تلفن ثابت ، همراه و اینترنت پرسرعت را از مطالبات مردم از دولت بر شمرد و تأکید کرد باید از ظرفیت شرکتهای تولیدی در استان استفاده شود. وی در ادامه به مشکلات عدم به روز رسانی توسعه تلفن ثابت در استان اشاره و خواستار حل این مشکل شد.

 دکتر احمدی استاندار فارس با اشاره به سابقه استان در صنایع الکترونیک و مخابرات راه دور زیرساختهای استان را جهت قرار گرفتن در جایگاه بالای قطب الکترونیک کشور را فراهم دانست و گفت با تدابیری مانند تسهیلات بانکی، اوراق مشارکت و...  ، می توان صنعت ICT را دوباره در استان فعال و پاسخگویی افرادی که در این حوزه در استان شغلشان را از دست داده اند بود.

در پایان دکتر واعظی مقام عالی وزارت نیز با اعلام اینکه در گذشته بخشی از توسعه کشور بواسطه تولیدات کارخانجات مخابراتی استان فارس بوده است گفت تمام توان خود را جهت احیاء و راه اندازی کارخانجات حوزه ICT استان به کار خواهد برد و با اعلام حمایت دولت از محصولات و تولید کنندگان داخلی اظهار داشت حاضر است خرید محصولات و تولیدات داخلی در این حوزه را تضمین  و کارشناسان را در اختیار شرکتهای تولیدی قرار دهند تا تولیدات آنها هدفمند شده و بازار داشته باشند و استان را به جایگاه اصلی خود برگرداند. وی با اعلام اینکه شبکه ملی اطلاعات باید هر چه سریعتر اجرایی شود افزود تا پایان سال 94 با تأمین بودجه، این شبکه اجرایی شده و استان فارس در حوزه فعالیت دفاتر پیشخوان خدمات دولت از سایر استانهای کشور جلوتر خواهد بود . وی افزود در استان نسل سوم ارتباطات راه اندازی شده است و در ادامه با اشاره به آماده نبودن پیوست فرهنگی این خدمت، گفت خدمات نسل سوم ارتباطات در ادامه خدمات دو سال گذشته رایتل بوده و باید به تأئید مراجع ذیربط برسد. وی در خصوص خدمات پست بانک نیز گفت پست بانک بیشتر در مناطق روستایی به مردم خدمات داده است و باید ادامه خدمات دهی آن به گونه ای باشد که روستاییان به دلیل محدودیتهای مختلف مجبور نشوند به شهرها مراجعه کنند. وی با تایید اینکه تا به حال برای توسعه استان تلاش زیادی صورت گرفته است گفت علیرغم اینکه زیرساخت های استان پیشرفت های خوبی داشته است ولی در رابطه با تلفن ثابت و بعضاً زیرساختهای اینترنت در روستاها باید تلاشهای بیشتری صورت گیرد.

 

۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۹:۱۹
تعداد بازدید: ۵۲۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید